• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

100% Achteraf betalen met Afterpay.

Steeds meer mensen kiezen voor het achteraf betalen van hun online-aankopen. Dat is ook logisch, want net als bij het winkelen in een winkelstraat willen veel mensen éérst zien en vasthouden wat zij kopen. Wij van Musthaves.nl bieden u de mogelijkheid van een achteraf betaalmogelijkheid.

Zo gemakkelijk is het: u bestelt online, wij leveren het product en AfterPay stuurt u achteraf een betaaloverzicht. U betaalt dan veilig achteraf door middel van telebankieren of via de betaalbutton in de digitale (dus email) factuur. Kies zelf wannéér u betaalt! Veilig en vertrouwd.

Met AfterPay  hoeft u niet langer het volledige aankoopbedrag vooruit te betalen. Ook hoeft u geen creditcard gegevens in te voeren of een banktoken te gebruiken als u aan het online winkelen bent. U laat het product komen en AfterPay biedt u vervolgens een betaaltermijn van maar liefst 14 dagen! Dit geeft u de keuze  om te betalen op het moment dat ú het beste past. Handig wanneer u bijvoorbeeld elders bent en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand heeft.

Let wel, deze mogelijk is alleen nog maar mogelijk voor Nederlandse klanten. Zodra beschikbaar in Belgie zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

Kortom, kies voor zekerheid en kies voor betalen achteraf. Let wel, er gelden wel maximum bedragen en voorwaarden. Indien u niet kunt betalen met Afterpay als betaalmogelijkheid dient u contact op te nemen met Afterpay tijdens kantooruren op tel.nr. 0900-4050602 (€ 0,70 cent per gesprek)