• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Op welke manieren kunt u betalen op Kapstok.nl

Op Kapstok.nl kunt u betalen op verschillende manieren die we hieronder even op een rijtje hebben gezet voor u.

 

Betalen met IDEAL

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is net pinnen als het ware. Thuis in je eigen omgeving kun je met je cardreader de betaling afronden. Je kunt betalingen doen met ABN AMRO, ASN Bank, Knab, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Regio Bank, Triodos, SNS Bank en Van Lanschot.

 

Betalen met je creditcard

Ook een mogelijkheid is te betalen met je creditcard. We accepteren VISA, American Express en Mastercard. Volg de instructies op de website.

 

PayPal

Als je reeds een PayPal account hebt is dit reuze handig om je betaling af te ronden. Mocht je geen PayPal account hebben, geen nood, dan kun je toch betalen met je creditcard.

 

Achteraf betalen met Afterpay

Afterpay is een partij die het mogelijk maakt te betalen binnen 14 dagen na ontvangst bestelling. Let wel, u kunt alleen als consument de bestelling plaatsen. Niet als bedrijf. De maximale orderwaarde is 1250,- Wij zijn niet verantwoordelijk als u niet door de creditcheck komt van Afterpay.

 

Bancontact / Mr. Cash (Belgie)

Je kunt eenvoudig betalen met Bancontact / Mr. Cash als je een Belgische bankpas met cardreader/paslezer hebt. Je kunt met de volgende banken betalen: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, KBC, ING, Dexia, CBC, Record Bank en Fintro.

 

Zakelijk op rekening kopen

Dit is mogelijk onder voorwaarden en na goedkeuring. Zie onze informatiepagina omtrent zakelijk bestellen hier.