• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Cascando. Persoonlijk, inspirerend en uitnodigend.


Cascando garderobesystemen bij Kapstok.nl


Volgens het merk Cascando vraagt een perfect product aandacht tot het kleinste detail, persoonlijk, inspirerend en uitnodigend. Bij Kapstok.nl vind je een mooi assortiment aan verschillende Cascando garderobesystemen. Het merk staat erom bekend hoogwaardige interieurproducten te ontwerpen en fabriceren welke geschikt zijn voor zakelijk gebruik, in huis of om publieke ruimten de finishing touch te geven.

 

Duurzaamheid


Cascando staat voor duurzaamheid en dit zie je terug in haar producten. Doordachte materiaalkeuzes, fraaie detaillering en een perfecte afwerking. Maar ook kwalitatief en esthetisch duurzaam, bij de productie wordt gekozen voor duurzame materiaalsoorten en co-creatie met gespecialiseerde, verantwoordelijke leveranciers. Doordat het merendeel van Cascando garderobesystemen wordt ontworpen met schroefverbindingen, zijn de materialen later eenvoudig te scheiden voor recycling.

 

Ruim assortiment


Bij Kapstok.nl hechten wij ook waarde aan de visie van Cascando. In onze webshop vind je dan ook een ruim aanbod van dit merk. Cascando biedt een ruime keus aan verschillende soorten kapstokken zoals onder meer Wandkapstokken, Staande kapstokken, Garderoberekken, Magneet kapstokken en Veilige kapstokken. Voor sportcentra, scholen en instellingen vind je ook mooie producten voor de Kleedkamer inrichting. Neem gerust een kijkje in onze webshop om meer producten van dit merk te ontdekken. Mocht je een keuze hebben kunnen maken dan kun je makkelijk online bestellen. Bij ons betaal je geen verzendkosten!

 

Bezoek ook Cascando.nl