• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Hermeta, 65 jaar ervaring!

Hermeta garderobeoplossingen bij Kapstok.nl


Al meer dan 65 jaar biedt het Nederlandse merk Hermeta een breed pakket van bouw- en industriegerelateerde producten, met als basismateriaal aluminium. Hermeta behoort tot de toonaangevende en vooraanstaande bedrijven op het gebied van garderobeoplossingen. Bij Kapstok.nl bieden wij een mooi assortiment van Hermeta garderobeoplossingen. Peilers waar Hermeta voor staat zijn kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en design en dat zie je terug in haar producten.

 

Ruim assortiment


Bij Kapstok.nl vind je diverse garderobesystemen van Hermeta. Van wandkapstokken, Staande kapstokken tot hangkapstokken. De kapstokken van Hermeta zijn onverslijtbaar en herkenbaar aan de afgeronde uitvoering van geanodiseerd aluminium, dat het in eigentijdse interieurs helemaal maakt. Met elk soort garderobesysteem kun je verschillende kanten op, ze zijn verstelbaar in hoogte, verkrijgbaar in verschillende kleuren, enkelzijdig of dubbelzijdig, met wiel of zonder. Hierdoor zijn haar producten veelal klantspecifieke oplossingen. Tevens biedt Hermeta ook garderobeaccessoires. Al sinds begin jaren ’50 leveren ze producten aan de Nederlandse Spoorwegen: afvalbakken, asbakken, haken, grepen en in latere jaren deurduwers, leuningen en tafeltjes.

 

Online bestellen


Wil je meer weten over het merk Hermeta of haar producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor je klaar! Online bestellen gaat bij ons veilig en snel, je betaalt bij ons geen verzendkosten.

 

Bezoek ook Hermeta.nl