• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Tips en advies bij het kopen van een kapstok.

1. Bepaal de hoeveelheid jassen die u wilt ophangen.

Een gezinssituatie is anders dan een tandartspraktijk zoals u zult begrijpen. Daarom is het verstandig om voor de aankoop te inventariseren hoeveel jassen u wilt kunnen hangen op de piekmomenten. Ook is het verstandig na te denken of er behoefte is aan een parapluhouder. Denk aan de herfst- en winterperioden. Vooral bij garderoberekken is de parapluhouder vaak te integreren.

 

2. Hoeveel ruimte heeft u tot beschikking voor de kapstok.

Ook handig om vooraf te bepalen is waar de kapstok komt te hangen of komt te staan. Kiest u voor een meer flexibele oplossing, door de garderoberekken met wielen te nemen. Op deze manier kunt u makkelijk andere ruimtes voorzien van tijdelijke garderoberuimte. Voor thuissituaties is het van belang te zorgen dat de doorloop in de hal niet wordt belemmerd. Heeft u een nis dan hebben we hier ook kapstokoplossingen voor.  Heeft u vragen, laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

 

3. Welk type kapstok wenst u? Een wandkapstok, staande kapstok etc.

Iedere situatie is anders. Daarnaast speelt uw persoonlijke smaak ook een rol natuurlijk. En hoeveel ruimte heeft u voor een kapstokoplossing? Wilt u persé een oplossing met kledinghangers zodat uw dure colberts en mantels mooi blijven in de schouder. Er zijn talloze oplossingen om uw jas op te hangen, aan de wand, een staande kapstok, hangende kapstokken aan het plafond. Bekijk rustig onze winkel met al zijn categorieen. Heeft u vragen, bel of mail ons.

 

4. Wat is het budget?

Ook niet geheel onbelangrijk is wat u wilt besteden privé of zakelijk. Vaak zijn er alternatieven te vinden. Bel ons anders mocht u er niet uitkomen. We helpen u graag ongeacht budget.

 

5. Kleur, materiaal en afmeting van de kapstok

Gelukkig zijn de meeste kapstokken in meerdere kleuren, materialen en afmetingen verkrijgbaar. Zoveel mensen, zoveel smaken. Wilt u wellicht kapstokken in uw huisstijl kleuren? Bel ons, er is meer mogelijk dan u denkt wellicht.

 

6. Moeten de kapstokken worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen worden?

Er is veel mogelijk bij ons. Projectmatig kunnen we ervoor zorgen dat uw kapstokken worden uitgepakt, gemonteerd en geplaatst worden. Dit alleen na gemaakte afspraken vooraf bestelling. Of er kosten aan verbonden zijn is afhankelijk van locatie en ordergrootte.

 

7. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?

Het is mogelijk dat u vragen heeft over een kapstok, paraplubak of deurstop. Wat u dan moet doen is ons bellen of emailen en we staan u graag te woord.