• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Bezoek ook onze andere online woonwinkels

Als u dacht dat we alleen kapstokken verkopen, dan heeft u het mis!


We zijn een internetbedrijf met meerdere webwinkels op interieurgebied. De overkoepelende naam is DC Stores BV waartoe meerdere webwinkels behoren met elk hun eigen concept en identiteit. Lees hieronder enige informatie over de desbetreffende webwinkels.

 

Musthaves.nl


Musthaves.nl is een woonwinkel in het midden-hoog segment met vele categorieen. Van hanglamp tot buffetkast, wij hebben de beste voor u geselecteerd. Laat u verrassen door de scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment.

 

Douchegordijn.nl


Douchegordijn is een échte niche site op het gebied van douchegordijnen en toebehoren. Zoek je een oplossing voor je douche/badkamer, dan ben je hier aan het goede adres.

 

Welke webwinkel je ook bezoekt, je bestelling wordt altijd gratis bezorgd in Nederland en Belgie en je hebt natuurlijk recht op 14 dagen bedenktijd. Ben je toch niet geheel tevreden, dan krijg je je geld gewoon weer terug of ruil het voor een ander artikel. Voor persoonlijk advies kun je met ons bellen op 076-5328184 of je kunt een e-mail sturen naar onze klantenservice.