• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Over Kapstok.nl


Kapstok.nl is een winkel waar je alles kunt vinden voor de perfecte ontvangst bij je thuis of op kantoor. Honderden artikelen, van wandkapstokken tot prullenbakken, en van pictogrammen tot deurstoppers. We hebben de mooiste en beste voor je geselecteerd tegen de beste prijzen en condities. Daarnaast zijn we je aanspreekpunt voor al uw garderobeoplossingen, groot en klein. We informeren en bieden je een helpende hand inzake vraagstukken.

 

De mooiste kapstokmerken vind je bij Kapstok.nl


Kapstok.nl heeft de beste en mooiste kapstokmerken in haar portofolio. Wat te denken van van Esch, Hermeta, Cascando, Rizz, Spinder design, Bony Design en Schonbuch om er maar een paar te noemen. Daarnaast hebben we een service en garantie waar we trots op zijn. Lees onze ruim 2000 klantenreviews en je weet waarom. Zoek niet verder, kapstok.nl is de enige echte! Weet u een betere naam?

 

Kapstok.nl voor bedrijven en instellingen


Kapstok.nl is uw partner voor kantoor- en projectoplossingen als het gaat om kapstokken en garderobes. We hebben de afgelopen jaren een groot klantenbestand weten te realiseren van defensie, hotels, scholen, kantoren, theaters en andere instellingen. Zelfs garderobeoplossingen op een booreiland realiseren is ons niet vreemd.

 

Kapstok.nl staat voor je klaar


We zijn een team mensen met één gemene deler, namelijk klantenservice! Elke dag nieuwe uitdagingen en proberen u de best passende oplossing te bieden als het gaat om kapstok gerelateerde vraagstukken. Of er simpelweg voor te zorgen dat uw online bestelling zo snel mogelijk bij u thuis komt.