• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Rizz, the entrance makes all the difference!


RiZZ kapstok koop je bij Kapstok.nl


Volgens het merk RiZZ maakt de ingang van je huis of bedrijf het verschil. De verschillende producten van dit merk die Kapstok.nl heeft opgenomen in haar assortiment, zijn producten die een entree definiëren. De ontwerpen van een RiZZ kapstok zijn strak en tijdloos, hebben verschillende functies en maken de inrichting af. RiZZ werd in 1941 opgericht en is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

 

Tijdloos en stijlvol


RiZZ ontwerpt garderobesystemen en accessoires die tijdloos en functioneel zijn. Met de producten van RiZZ krijg je de ruimte om eindeloos te kunnen combineren en is een kleine verandering aan de inrichting zo gemaakt. De ontwerpen zijn tijdloos en stijlvol zodat je er niet snel op uitgekeken raakt en de producten bij elke soort inrichting passen. RiZZ probeert haar luxe producten altijd op de meest milieuvriendelijke manier te produceren en haar ecologische voetafdruk te minimaliseren. Een voorbeeld van het milieubewuste karakter van een RiZZ kapstok is de Leaf kapstokhaak. De afwerkingen zijn gemaakt van biologisch materiaal, namelijk vloeibaar hout, de meest duurzame oplossing die er is.

 

Meer weten?


Ben je benieuwd naar het merk RiZZ en wil je meer weten over de producten in het assortiment van Kapstok.nl? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij informeren je graag!

 

Bezoek ook Rizz.nl