• Altijd gratis bezorging
    in Nederland en België
  • Klantbeoordeling: 9,2!
    Meer dan 75000 klanten
  • Alles veilig betalen
    iDEAL, Creditcard, Paypal
  • Achteraf betalen met Afterpay (gratis)
076-5328184

Van Esch - The Perfect Entrance


Van Esch garderobesystemen en accessoires bij Kapstok.nl


Van Esch is een familiebedrijf, opgericht in 1972, dat gespecialiseerd is in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires. Bij Kapstok.nl vind je een prachtig assortiment van dit stijlvolle merk en is de inrichting van je entree of hal zo samengesteld!

 

Ontvangen, presenteren en opbergen


Van Esch garderobesystemen is gebouwd op drie peilers: ontvangen, presenteren en opbergen. Men voelt zich immers meteen welkom bij een goed ontvangst. Van Esch stelt terecht dat het entree van je huis of bedrijf ook je visitekaartje is en waar je een goede eerste indruk kunt maken. Van lockerkast tot ontvangstruimte. Bij Kapstok.nl vind je voor elke entree of ontvangstruimte een passende garderobeoplossing. Vaak is de ruimte beperkt en wil je optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt. Van Esch werkt met ervaren en talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland die de markt perfect aanvoelen. Maatwerk is één van de specialiteiten waardoor van Esch gemakkelijk kan meedenken met interieurarchitecten.

 

Van kapstok tot lockerkast


De collectie van Van Esch garderobesystemen bestaat uit verschillende items. De garderobesystemen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, instellingen en hotels maar ook voor thuis. Wil je meer weten over dit merk of haar producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice!

 

Bezoek ook van Esch.com